Medarbetare, logistik Just nu söker vi en person som kan hantera vår ökande logistik, med hantering av varor in och ut. En hel del andra arbetsuppgifter kan också förekomma i anslutning till vår varierande tillverkning. Du bör vara en fysiskt stark och noggrann problemlösare. Körkort samt tillgång till egen bil är en klar fördel. Heltid eller deltid kan diskuteras. Kontakta Leif Marenius på telefon 031-691610 eller mejla leif @ marenius.se för ytterligare frågor eller att anmäla ditt intresse.
Elektronikingenjör Vi är intresserade av dig som är högskole- eller civilingenjör med inriktning mot inbäddade system. Du bör ha några års erfarenhet från utveckling av programvara i C och assembler för Microchips 8/16-bitars kretsar. Du bör också ha erfarenhet av utveckling med XILINX FPGA. Du ska behärska hårdvarukonstruktion, åtminstone den del som omfattas av programvaran du ska skriva. Du ska vara självgående, med starkt fokus på produktens slutresultat samt dess möjlighet att kunna produceras och säljas. Du har givetvis lätt för att samarbeta med kunder , leverantörer och arbetskamrater. Till din hjälp finns en stor instrumentpark, EMC/LVD-testsystem, produktionsutrustning för SMD, mekanik, plastdetaljer. Vi har egen produktionsverkstad för prototyper och mindre serier. Företagets investeringsvilja är hög när det gäller ny teknik och programvaror. Vårt fokus ligger på innovationer och smarta lösningar som kan produceras till rimlig kostnad. Bland våra kunder finns några av landets största företag och myndigheter, men vi utvecklar och producerar också elektronik och apparatur för små och medelstora företag. Det innebär att kraven kan skilja stort mellan olika kunder vad gäller dokumentation och standarder liksom tempot i projekten. Vi sitter i förhyrda lokaler i Fiskebäck, ända nere vid småbåtshamnen. Här finns en lugn miljö med fin utsikt samt goda kommunikationer och lätt att parkera. Vi erbjuder marknadsmässig lön, möjlighet till förmånsbil och flexibel arbetstid. Kontakta Leif Marenius på telefon 031-691610 eller mejla leif @ marenius.se för ytterligare frågor eller att anmäla ditt intresse.
MARENIUS ELEKTRONIKUTVECKLING AB | BOX 5086 | 42605 VÄSTRA FRÖLUNDA | TELEFON 031-691610 | info@marenius.se
LEDIGA PLATSER
ELEKTRONIKUTVECKLING DESIGN - TEST - PRODUKTION
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
För närvarande har vi inget behov av att anställa ytterligare medarbetare.
ELEKTRONIKUTVECKLING DESIGN - TEST - PRODUKTION
LEDIGA PLATSER
För närvarande har vi inget behov av att anställa ytterligare medarbetare.
MARENIUS ELEKTRONIKUTVECKLING AB | BOX 5086 | 42605 VÄSTRA FRÖLUNDA | TELEFON 031-691610 | info@marenius.se